Verdensnyhet fra BRUVIK

BRUVIK Time lanserte på torsdag sin siste produktnyhet under verdens største klokkemesse, BaselWorld i Sveits.

BRUVIK Time lanserer sin nye design innovasjon; BRUVIK FJORD. BRUVIK FJORD er ikke bare inspirert av norske fjorder, men inneholder fysisk fjord vann fra Norge. I september 2010 dro designer Rune Bruvik til toppen av Langfoss, som nylig ble kåret av CNN til en av verdens 10 flotteste fossefall. På 612m ble det tappet rent norsk vann i flasker, som ble sendt til fabrikken i Sveits og  injisert inn i det gjennomsiktige baklokket på BRUVIK FJORD. Denne formen for design er helt i tråd med BRUVIK sitt slagord; wear a BRUVIK wear a piece of Norway.

BRUVIK FJORD er en sporty  og elegant klokke som nå lanseres i 2 varianter; høypolert stål og matt PVD behandlet stål kasse. Klokkene er vanntett til 200m, har buet safirglass, GMT (visning av 2 tidssoner samtidig) Sveitsisk urverk, bølgeformet mønster i urskive, lumiscent i alle detaljer og kommer med sort og hvit gummirem.

Tilbakemeldingene fra Rune Bruvik og Per Sigurd Velde fra årets Baselworld er svært gode og det er knyttet store forhåpninger til BRUVIK Fjord i både det Norske og internasjonale markedet.

Trykk her for aktuell informsjon fra Per Velde
Trykk her for aktuell informsjon fra Per Velde